Zapowiedź Battlefield V Na Żywo

0
394
wyświetleń

Zarezerwujcie czas 23 maja, aby po raz pierwszy zobaczyć, jak będzie prezentował się najnowszy Battlefield V. Podczas zapowiedzi Battlefield V na żywo twórcy gry przedstawią swoją wizję.

Wczoraj pisaliśmy o publicznej prezentacji Call of Duty: Black Ops  4. Jak widać konkurencja nie śpi i nie czeka z ujawnieniem swojej nowej produkcji. Jak zapewnia EA Polska Battlefield już nigdy nie będzie taki sam. Natomiast już 23 maja zobaczymy jak będzie prezentować się najnowsza odsłona wojennej sagi od DICE.

23 maja o godzinie 13.00 PDT/16.00 EDT/22.00 CEST (na kanale Battlefield na YouTubie lub na stronie Battlefield.com zobaczycie prowadzoną przez Trevora Noah zapowiedź Battlefield V. Transmisja będzie także dostępna na Twitchu i na stronie Mixer.com.

Podczas prezentacji wystąpią twórcy  którzy opowiedzą o swojej wizji Battlefield V.  Wysłuchajcie członków DICE: Andreasa Morella, starszego producenta, Larsa Gustavssona, starszego producenta oraz Daniela Berlina, dyrektora działu projektowego.

Dodaj komentarz

avatar